germandutchfrenchenglish
DeutschDutchFrenchEnglish
» Back to shop

Store Reviews

 

Good

4.70 / 5.00

Store Reviews

Reviews from customers for customers
Please review and rate your shopping experience. Your comments tell us what we are doing right or where we should improve. We value your feedback. Thank you!

Reviews total

Overview all ratings
Overall rating : 13222
Average note : Good
Overall Average : 4.70

Detail ratings

What Rating Exactly Number
Product
 
4.73 (13174)
Shipping
 
4.70 (13125)
Service
 
4.79 (12970)
Website
 
4.56 (12874)

The ratings above are an aggregate taken from all reviews received.

Your rating

Store Reviews by our customers

Your rating

Your rating

All comments / ratings

Comment

Product zelf is prima. Bezorging duurt te lang. Eerste keer meer dan 3 werkdagen. Tweede keer gekozen voor Deutsche Post/DHL die 1 euro duurder is en alsnog werd het pakket (weer te laat) via DPD bezorgd. Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar alleen via e-mail. Website is onoverzichtelijk en de talen lopen door elkaar.

 

Author: Anne W.

Review date 06.09.2020

Comment

Op mijn verjaardag kreeg ik een code ter waarde van 5 euro. Ik wilde deze verrekenen bij mijn volgende bestelling, maar de link werkte niet!!!
Met het invullen van dit formulier zou daar 3 euro bijkomen. Maar als de link niet werkt heb ik er niets aan!!

 

Author: Carlijn B.

Review date 01.09.2020

Comment

Website kan op mobiel wat moderner, verzending is er niet binnen 1 a 2 dagen.

 

Author: Matthijs V.

Review date 08.07.2020

Comment

levering liet veel langer op zich wachten dan beloofd. De communicatie erover was prima maar neemt niet weg dat het niet sneller gaat.

 

Author: Esther H.

Review date 22.06.2020

Comment

Mijn zoon is wel wat rustiger door het slikken van de Lto-3, maar zijn concentratie is niet verbeterd. De \'smaakloze\' variant heeft een vieze bijsmaak. Jammer dat de pillen zo buitenproportioneel duur zijn.

 

Author: Rebekka v.

Review date 26.05.2020

Comment

Na een bestelling bij jullie gedaan te hebben, is mijn paypall account gehackt geweest en voor 2000€ betalingen gebeurd bij verschillende webshop op mijn naam maar niet door mij, mijn vertrouwen in jullie web shop is nu ver zoek, ik zeg niet dat dit door jullie is maar was wel direct na een aankoop bij jullie

 

Author: Matty P.

Review date 12.03.2020

Comment

Bij ontvangst waren een paar verpakkingen helemaal stuk, precies of ze lagen al jaren ergens in het magazijn.
Levering was ook traag, heb een week moeten wachten.

 

Author: VERONIQUE L.

Review date 11.02.2020

Comment

No comment available

 

Author: Alice C.

Review date 28.12.2019

Comment

Het produkt lijkt wel enige verbetering op te leveren voor mijn 14-jarige zoon.
Verzending naar mij aldoor heel slecht. Wordt verstuurd via een aanbieder die het niet bij mij thuis aanbiedt, terwijl dat wel de bedoeling is. Of zelfs meteen retour stuurt naar smartvital. Levering daardoor soms 3 weken. Klantenservice geen coulance hiervoor (bv bon

 

Author: Simone H.

Review date 25.12.2019

Comment

Te hoge verzendkosten!

 

Author: Nadya A.

Review date 21.12.2019

 1  2  3  4 ...  19  [>>] 
Shopbewertung sponsored by stahlwandpool