germandutchfrenchenglish
DeutschDutchFrenchEnglish
» Zurück zum Shop

Shopbewertungen

 

Gut

4.70 / 5.00

Shopbewertungen

Bewertungen von Kunden für Kunden
Sie sind zufrieden mit unserer Leistung und haben Lob oder Kritik? Dann zögern Sie nicht und bewerten uns.

Gesamtbewertung

Übersicht aller Bewertungen
Gesamtwertung : 13067
Durchschnitts-Note : Gut
Durchschnitt exakt : 4.70

Detailbewertungen

Was Bewertung Exakt Anzahl
Ware
 
4.73 (13020)
Versand
 
4.70 (12972)
Service
 
4.79 (12819)
Seite
 
4.56 (12721)

Die Detailbewertungen sind unabhängig von der abgegebenen Gesamtbewertung.

Jetzt bewerten

Shopbewertungen durch unsere Kunden

Jetzt bewerten

Jetzt bewerten

Kommentare / Wertungen

Kundenkommentar

Pillen werken voor mijn man met add. Ze zijn wel erg duur voor de hoeveelheid pillen die geslikt moeten worden.

 

Kunde: JH v.

Bewertung vom 29.06.2020

Kundenkommentar

De website ziet er naar mijn mening onbetrouwbaar en ietwat ouderwets uit. De lay-out zou moderner kunnen!

 

Kunde: Marsha J.

Bewertung vom 18.06.2020

Kundenkommentar

Es wurde kein Kommentar abgegeben

 

Kunde: Gerben E.

Bewertung vom 06.06.2020

Kundenkommentar

Het is best prijzig, maar bij mijn zoontje van 10 jaar met McDD en autisme geeft het meer rust in zijn hoofd. Het werkt net zo goed als de reguliere medicatie. Maar dit heeft geen bijwerkingen, en is puur natuur. Geen chemische stoffen. Heel tevreden.

 

Kunde: Nancy R.

Bewertung vom 16.05.2020

Kundenkommentar

Die erste Packung hatte mir sehr geholfen, die zweite leider weniger. Wenn die Wirkung immer wie bei ersten Packung wäre, dann hätte das Produkt 5 Sterne verdient. Ich versuche es gerne noch einmal.

 

Kunde: Nadi B.

Bewertung vom 04.05.2020

Kundenkommentar

De website vind ik er goed uitzien, alleen het betallingsverkeer, het doorschakelen naar de betalingswebsite vind ik niet optimaal.
Met het product ben ik erg tevreden, ik voel mij meer geconcentreerd en gefocust.

 

Kunde: Silvia B.

Bewertung vom 15.04.2020

Kundenkommentar

Goede producten, enkel de verzending duurt helaas erg lang.

 

Kunde: Sandra T.

Bewertung vom 11.04.2020

Kundenkommentar

Snelle verzending en uitgebreide informatie. Jammer dat het product zo eenzijdig de hemel in wordt geprezen, dat geeft mij geen vertrouwen. Ook jammer dat er gauw geadviseerd werd de dosis te verhogen, terwijl even aankijken of de dosis juist te verhogen ook een optie was geweest.

 

Kunde: Helga K.

Bewertung vom 27.02.2020

Kundenkommentar

Es wurde kein Kommentar abgegeben

 

Kunde: Alice C.

Bewertung vom 26.02.2020

Kundenkommentar

Ik blijf bestellen omdat ik tevreden ben over het product maar de levering is altijd drama, wordt verkeerd bezorgd of raakt kwijt is altijd wat dat geeft me wel irritatie eerlijk gezegd want met post nl is het er binnen een dag en nooit gedoe maar dat is een tip

 

Kunde: Debby v.

Bewertung vom 20.02.2020

 1  2  3  4 ...  23  [>>] 
Shopbewertung sponsored by stahlwandpool