germandutchfrenchenglish
DeutschDutchFrenchEnglish
» Back to shop

Store Reviews

 

Good

4.70 / 5.00

Store Reviews

Reviews from customers for customers
Please review and rate your shopping experience. Your comments tell us what we are doing right or where we should improve. We value your feedback. Thank you!

Reviews total

Overview all ratings
Overall rating : 13251
Average note : Good
Overall Average : 4.70

Detail ratings

What Rating Exactly Number
Product
 
4.73 (13202)
Shipping
 
4.70 (13153)
Service
 
4.79 (12998)
Website
 
4.56 (12902)

The ratings above are an aggregate taken from all reviews received.

Your rating

Store Reviews by our customers

Your rating

Your rating

All comments / ratings

Comment

Belachelijk dat je pas vanaf €90 geen verzendkosten hoeft te betalen. Dat vind ik geen service. Het product zelf is uitstekend!

 

Author: Jeroen W.

Review date 20.12.2019

Comment

Bestelwaarde is hoog voor franco verzending

 

Author: M.G. K.

Review date 21.11.2019

Comment

Prima product en communicatie. Levering zou wat sneller mogen en de bezorgkosten zijn in mijn ogen naar verhouding iets aan de hoge kant.

 

Author: Sushilla S.

Review date 13.11.2019

Comment

Tot hiertoe nog niet overtuigd van het product, het lijkt zelf slechter te gaan momenteel. Maar persoon is maar 2 weken bezig dus eventjes het voordeel van de twijfel nog geven en afwachten.

 

Author: Caroline B.

Review date 11.10.2019

Comment

Ich bin noch bei der Probezeit, aber ich denke es wird mir was bringen.

 

Author: Nelson S.

Review date 03.10.2019

Comment

Levering mag sneller, zeker gezien het hoge bedrag aan verzendkosten.

 

Author: Sushilla S.

Review date 29.09.2019

Comment

Werking/resultaat nog niet duidelijk op het moment

 

Author: Judith v.

Review date 19.09.2019

Comment

LTo3 is a very good product, but DPD courier service is very bad.

 

Author: Zaher S.

Review date 18.09.2019

Comment

Ik krijg niet altijd mailtjes met dat de bestelling goed is doorgekomen of dat mijn bestelling onderweg is etc. Dus de communicatie kan wel wat verbeterd worden. Daarnaast zijn de producten best prijzig en vind ik dat je vrij veel verzendkosten moet betalen en pas bij een heel hoog bedrag de verzendkosten wegvallen. Dit is vaak wel anders.

 

Author: Linda P.

Review date 29.08.2019

Comment

No comment available

 

Author: Thorsten H.

Review date 02.08.2019

[<<]   1  2  3  4  5  6 ...  23  [>>] 
Shopbewertung sponsored by stahlwandpool