germandutchfrenchenglish
DeutschDutchFrenchEnglish
» Back to shop

Store Reviews

 

Good

4.70 / 5.00

Store Reviews

Reviews from customers for customers
Please review and rate your shopping experience. Your comments tell us what we are doing right or where we should improve. We value your feedback. Thank you!

Reviews total

Overview all ratings
Overall rating : 13251
Average note : Good
Overall Average : 4.70

Detail ratings

What Rating Exactly Number
Product
 
4.73 (13202)
Shipping
 
4.70 (13153)
Service
 
4.79 (12998)
Website
 
4.56 (12902)

The ratings above are an aggregate taken from all reviews received.

Your rating

Store Reviews by our customers

Your rating

Your rating

All comments / ratings

Comment

Snelle levering.

 

Author: Niels C.

Review date 05.08.2020

Comment

Pillen werken voor mijn man met add. Ze zijn wel erg duur voor de hoeveelheid pillen die geslikt moeten worden.

 

Author: JH v.

Review date 29.06.2020

Comment

De website ziet er naar mijn mening onbetrouwbaar en ietwat ouderwets uit. De lay-out zou moderner kunnen!

 

Author: Marsha J.

Review date 18.06.2020

Comment

No comment available

 

Author: Gerben E.

Review date 06.06.2020

Comment

Het is best prijzig, maar bij mijn zoontje van 10 jaar met McDD en autisme geeft het meer rust in zijn hoofd. Het werkt net zo goed als de reguliere medicatie. Maar dit heeft geen bijwerkingen, en is puur natuur. Geen chemische stoffen. Heel tevreden.

 

Author: Nancy R.

Review date 16.05.2020

Comment

Die erste Packung hatte mir sehr geholfen, die zweite leider weniger. Wenn die Wirkung immer wie bei ersten Packung wäre, dann hätte das Produkt 5 Sterne verdient. Ich versuche es gerne noch einmal.

 

Author: Nadi B.

Review date 04.05.2020

Comment

De website vind ik er goed uitzien, alleen het betallingsverkeer, het doorschakelen naar de betalingswebsite vind ik niet optimaal.
Met het product ben ik erg tevreden, ik voel mij meer geconcentreerd en gefocust.

 

Author: Silvia B.

Review date 15.04.2020

Comment

Goede producten, enkel de verzending duurt helaas erg lang.

 

Author: Sandra T.

Review date 11.04.2020

Comment

Snelle verzending en uitgebreide informatie. Jammer dat het product zo eenzijdig de hemel in wordt geprezen, dat geeft mij geen vertrouwen. Ook jammer dat er gauw geadviseerd werd de dosis te verhogen, terwijl even aankijken of de dosis juist te verhogen ook een optie was geweest.

 

Author: Helga K.

Review date 27.02.2020

Comment

No comment available

 

Author: Alice C.

Review date 26.02.2020

 1  2  3  4 ...  23  [>>] 
Shopbewertung sponsored by stahlwandpool