- Gratis verzending vanaf 2 potjes -

Over SmartVital

Hartelijk welkom bij SmartVital, sinds 2010 de officiële en geautoriseerde distribiteur van Europa voor de natuurlijke producten van Herb-e-Concept.

Bij SmartVital streven wij ernaar om mensen met verschillende eisen en uitdagingen te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren.

We nemen uitsluitend natuurlijke producten op in ons assortiment die gecontroleerd zijn en voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en zuiverheid. Alle producten zijn getest en gecertificeerd door een EU-gecertificeerde levensmiddelendeskundige en beëdigde deskundigen voor levensmiddelenrecht en -chemie.

SmartVital kiest voor producenten zoals Herb-e-Concept, bij wie de hoogste productkwaliteit en het belang van de gebruiker centraal staan. De producent gebruikt de meest zuivere en natuurlijke bestanddelen. In de verwerking en de productie wordt volgens de hoge farmaceutische GMP-standaard gewerkt, die de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid garanderen. De producent kiest leveranciers die bij het verkrijgen van de grondstoffen staan voor onverminderd hoge, gecontroleerde kwaliteit en ecologisch handelen (duurzaamheid).

Wij kunnen u deskundig advies geven over onze producten en de best mogelijke service bieden daar wij in direct contact staan met de leverancier.

Vanwege de Europese Health-Claims verordening (EG) no. 1924/2006, die 14 december 2012 van kracht is gegaan, mogen wij geen gedetailleerde informatie over onze voedingssupplementen of effecten ervan op de gezondheid benoemen. Meer informatie over onze producten kunt u rechtstreeks bij de fabrikant en in de desbetreffende forums en informatieportalen krijgen.

Uw suggesties, op- en aanmerkingen zijn daarom altijd welkom. U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Uw SmartVital Team