- Gratis verzending vanaf 2 potjes -

Disclaimer

SmartVital is online bedrijf voor voedingssupplementen en we bieden veel geweldige opties in natuurlijke gezondheidsproducten. We zijn geen erkende medische zorgverlener en daarom kunnen we geen advies of producten aanbieden om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Het is belangrijk dat u contact opneemt met uw arts of therapeut als u medische vragen of opmerkingen heeft.

De inhoud op deze site is bedoeld voor referentiedoeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van advies van een arts, apotheker of een andere bevoegde zorgverlener. U mag deze informatie niet gebruiken als zelfdiagnose of voor het behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte. U dient een arts te raadplegen voordat u met een dieet, lichaamsbeweging of supplementenprogramma begint, voordat u medicijnen gebruikt, of als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt of zwanger bent.

Als u een artikel ontvangt, lees dan zorgvuldig alle labels, waarschuwingen en aanwijzingen voor gebruik. Werkelijke productverpakkingen en materialen kunnen meer en / of andere informatie bevatten dan op deze website wordt getoond. Neem onmiddellijk contact op met uw zorgverlener als u vermoedt dat u een medisch probleem heeft. Informatie en verklaringen op deze website met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van enige ziekte of gezondheidstoestand.