- Gratis verzending vanaf 2 potjes -

OPDRACHT & BANKGEGEVENS

Juridisch adres:

SmartVital B.V.
Management
Markt 14
6211CJ Maastricht
Nederland
Telefoon: +31 (0)43 2031953

Service en vragen uitsluitend via onze e-mail hotline op:  vragen@smartvital.eu

BTW-nummer: NL850082924B01
geregistreerd in het handelsregister van de lokale rechtbank Limburg
KVK-nummer: 
51575388

Bank
Rekeninghouder:       SmartVital B.V.
IBAN-Code:              NL85 ABNA 0560 3335 95
BIC/SWIFT-Code:     ABNANL2A

De Europese Commissie heeft een platform opgezet voor de onlinebeslechting van consumentengeschillen zonder rechterlijke tussenkomst (ODR platform), te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Juridische informatie over de website

Alle teksten, foto’s en verdere hier gepubliceerde informatie zijn onderworpen aan het auteursrecht van leverancier, tenzij er copyright van derden geldt. In ieder geval is de reproductie, verspreiding of publicatie alleen toegestaan in het geval van een herroepbaar en niet-overdraagbaar toestemming van de aanbieder.

Voor alle webinhoud verbonden via kruisverwijzingen (links) is de aanbieder niet verantwoordelijkheid, aangezien het hier niet over onze eigen inhoud gaat. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op illegale inhoud, op het moment van de linking was een dergelijke inhoud niet zichtbaar. De exploitanten zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte sites. De aanbieder is niet verplicht te monitoren en controleren. Na melding van een inbreuk, zal de overeenkomstige link onmiddellijk worden verwijderd.

We zijn lid van het initiatief ‘FairCommerce’.
Voor meer informatie, ga naar www.faircommerce.de